Alleen vrijdag visdag? Niets van. Een heerlijk vers stukje vis, smaakt altijd! Dankzij onze samenwerking met de Rederscentrale, die de Belgische professionele vissersvaartuigen vertegenwoordigt, kunnen we ervoor zorgen dat we elke dag verse vis in onze winkels liggen hebben. En die vis wordt gevangen met vistechnieken die bovendien niet schadelijk zijn voor de zee, de zeebodem of het visbestand! Elke boot wordt jaarlijks gemonitord en zo bezitten onze vissersvaartuigen de ‘Visserij Verduurzaamt’ erkenning. Dankzij de speciale netten in de boten kunnen we overbevissing tegengaan en vissen de tijd geven om zich voor te planten. Schip ahoy!
Telers & boeren
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lokale aubergines van de familie Van Nuffelen
- Rundvlees van Daniel
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Lekker, verse vis van de redercentrale
Koken? Lekker vers van bij ons!
Ons lokaal recept met vis
Dat de Spaanse zon 'sol' genoemd wordt is geen al te groot wonder wanneer je een heerlijke Belgische sol of tong proeft. Deze gebakken zeetong is een favoriet bij jong én oud.
F1981081100228200000