Al drie generaties lang steekt de familie Gaelens de handen uit de mouwen op hun artisanale bakkerij. Met als resultaat? Heerlijk geurende gebakjes om je vingers en duimen bij af te likken. Alles wordt met de hand en natuurlijke basisingrediënten gemaakt. Hun ervaring? Die staken Paul en Isabelle op bij hun ouders en grootouders. "Mijn opa begon zijn carrière bij een Brusselse bakker met Zwitserse roots. Daar legde hij onder meer de basis voor de misérable die wij tot op vandaag maken." Een heerlijk stukje geschiedenis, dat zo nu en dan wordt gepimpt met nieuwigheden, zomaar in jouw winkel! Hmm.. om je vingers bij af te likken!
Telers & boeren
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lokale aubergines van de familie Van Nuffelen
- Rundvlees van Daniel
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Lokaal gebak uit West-Vlaanderen.
Koken? Lekker vers van bij ons!
Ons lokaal recept met gebak
Hmmmm een heerlijke zoete zonde, dat smaakt altijd! Ben jij een echte zoetekauw? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want deze macaron met vulling van framboos zal je hartje sneller doen slaan.