Telers & boeren
- Asperges uit volle grond van de familie Tijskens-Bries
- De toffe peren van het Belgische Wolfcarius
- Fourchettebier van brouwmeester Jef Versele
- Lokale aubergines van de familie Van Nuffelen
- Rundvlees van Daniel
- Lekker, verse vis van de redercentrale
- Heerlijke gebakjes van de familie Gaelens
- Bio-melk van Thibault
- Verse salade van boeren Mirjam en Johan
- Antwerpse tomaten van boeren Hans & Karin
- Oostvlaams rundvlees van boer Raf
- De verse aardappelen van Hans en Ben
- Biomelk van Luc uit de Voerstreek
- Biomelk van Jakob en Antoon
- Op de thee bij Johan Jansen en Dionne
- Lokale Bieren
- Vlaams-Brabants witloof van boer Dirk
Kies lokaal kies Belhaize*
Met de verkiezingen in aantocht, kiezen wij ervoor om heel wat lokale producten in promo te zetten. Zo kan jij zonder kieskoorts volop genieten van het beste van eigen bodem voor betaalbare prijzen. Check snel onze boodschappenlijsttrekkers zoals onze Belgische aubergines, oer-Belgische frietaardappelen en nog veel meer. Wat kies jij?
Ontdek onze boodschappenlijsttrekkers
* Delhaize geeft waar mogelijk altijd de voorkeur aan Belgische producten, op voorwaarde dat er voldoende volume beschikbaar is voor alle Belgische winkels. Voor sommige producten is er helaas geen Belgisch alternatief in voldoende volume beschikbaar, waardoor Delhaize uitzonderlijk dient te kiezen voor producten van niet-Belgische origine.
Ontdek het lokale product van de week
Veehouder en boodschappenlijstduwer Daniel Lejeune trekt in Thieusis, Henegouwen, mee aan de kar van het betere rundvlees. Met dagelijks dienstbetoon verzorgt hij zijn 350 runderen van het Blanc Bleu Belges-ras volgens de strenge “Belbeef”-normen. Vetarm, mals, smaakvol vlees, 100% Belgisch. Daar staat Daniel persoonlijk garant voor!
Klassiekers uit de Belgische keuken
Ons land mag dan klein zijn, toch is het rijk aan culinair erfgoed om trots op te zijn. Want wat is er lekkerder dan typisch Belgische kost? Denk maar aan vol-au-vent, garnaalkroketten, Luikse balletjes, witloof in de oven, waterzooi, steak tartaar, rijsttaart, chocomousse en profiteroles. Stuk voor stuk toppers die je terug naar de keuken van de bomma katapulteren! We zetten er met plezier enkele in de kijker. Voortaan kun jij deze ultieme Belgische klassiekers ook zelf klaarmaken met onze makkelijke recepten en handige tips.