1
Snij de zeeduivel in stukken en bak op een middelmatig vuur in een sauteerpan met de boter. Neem uit de pan wanneer ze rondom lichtbruin gebakken zijn.
2
Giet 1 eetlepel olijfolie in de pan en laat de fijngesnipperde sjalot hierin 5 min. fruiten op een zacht vuur. Voeg 12 cl water toe, roer het aanbaksel los, voeg de honing toe, het citroensap, de mosterd en de room. Roer er het verkruimelde bouillonblokje onder en leg de stukken vis in deze saus. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
3
Voeg 2 eetlepels bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
4
Dien onmiddellijk op, bestrooi de borden met de resterende bieslook. Serveer met een groene groente en aardappelpuree.
1
Snij de zeeduivel in stukken en bak op een middelmatig vuur in een sauteerpan met de boter. Neem uit de pan wanneer ze rondom lichtbruin gebakken zijn.
2
Giet 1 eetlepel olijfolie in de pan en laat de fijngesnipperde sjalot hierin 5 min. fruiten op een zacht vuur. Voeg 12 cl water toe, roer het aanbaksel los, voeg de honing toe, het citroensap, de mosterd en de room. Roer er het verkruimelde bouillonblokje onder en leg de stukken vis in deze saus. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
3
Voeg 2 eetlepels bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
4
Dien onmiddellijk op, bestrooi de borden met de resterende bieslook. Serveer met een groene groente en aardappelpuree.