Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTagliatelle primavera
Delhaize logo
  • Tagliatelle primavera

Tagliatelle primavera

Tagliatelle primavera
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 vetarme visbouillonblokjes
  • 1 kleine venkel
  • 120 g erwtjes (diepgevroren)
  • 2 el olijfolie
  • 220 g groene mini-asperges
  • 400 g fettuccine
  • 1 el bloem
  • 20 cl verse room
  • peper
  • 120 g extrafijne sperziebonen (nettogewicht, schoongemaakt)
  • versgeraspte parmezaan om er bij te serveren
  • 2 vetarme visbouillonblokjes
  • 1 kleine venkel
  • 120 g erwtjes (diepgevroren)
  • 2 el olijfolie
  • 220 g groene mini-asperges
  • 400 g fettuccine
  • 1 el bloem
  • 20 cl verse room
  • peper
  • 120 g extrafijne sperziebonen (nettogewicht, schoongemaakt)
  • versgeraspte parmezaan om er bij te serveren

Begin met koken

1
Snij de venkel heel fijn en fruit op een zacht vuur in een grote steelpan die de olie bevat. Zet een deksel op de pan en laat zacht stoven.
2
Breng een grote kookpot met lichtgezouten water aan de kook voor het "al dente" koken van de pasta.
3
Doe 1,2 l water, de verkruimelde bouillonblokjes en de diepgevroren erwtjes in een kookpot. Breng aan de kook, voeg dan de sperziebonen toe. Voeg na 2 min. de miniasperges toe en laat nog 3 min. koken.
4
Giet de groenten af, maar bewaar 25 cl kookvocht. Schrik de groenten even in koud water.
5
Bestrooi de venkel met bloem, meng 30 sec., doe er dan geleidelijk aan en al roerend het bewaarde kookvocht bij. Voeg de room toe en breng aan de kook. Doe er de groenten bij, laat nog 2 min. sudderen en breng op smaak.
6
Meng de uitgelekte pasta met de saus en serveer meteen met de parmezaan.
1
Snij de venkel heel fijn en fruit op een zacht vuur in een grote steelpan die de olie bevat. Zet een deksel op de pan en laat zacht stoven.
2
Breng een grote kookpot met lichtgezouten water aan de kook voor het "al dente" koken van de pasta.
3
Doe 1,2 l water, de verkruimelde bouillonblokjes en de diepgevroren erwtjes in een kookpot. Breng aan de kook, voeg dan de sperziebonen toe. Voeg na 2 min. de miniasperges toe en laat nog 3 min. koken.
4
Giet de groenten af, maar bewaar 25 cl kookvocht. Schrik de groenten even in koud water.
5
Bestrooi de venkel met bloem, meng 30 sec., doe er dan geleidelijk aan en al roerend het bewaarde kookvocht bij. Voeg de room toe en breng aan de kook. Doe er de groenten bij, laat nog 2 min. sudderen en breng op smaak.
6
Meng de uitgelekte pasta met de saus en serveer meteen met de parmezaan.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
Hak Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
2de tegen -50%
1
99
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
Hak Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
2 × 165 gr
2de tegen -50%
7
09
Fettuccine | Tricolore
Bertagni Fettuccine | Tricolore
2 × 300 gr
2
49
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Groene bonen | Extra fijn
Hak Groene bonen | Extra fijn
180 gr
2de tegen -50%
3
05
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49

Reeds in je keuken

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
3+1 gratis
2
99
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Kruiden | Peper | Smaakvol
Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€29,63