⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKalfslapjes Padrino
Delhaize logo
  • Kalfslapjes Padrino

Kalfslapjes Padrino

Kalfslapjes Padrino
Moeilijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • boter
  • 700 g kalfslapjes
  • 2 el kappers
  • 1 klein blikje niet opgerolde ansjovisfilets in olie
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • 3 el vers fijngehakt basilicum
  • 15 cl verse room
  • 1 dl witte vermout
  • boter
  • 700 g kalfslapjes
  • 2 el kappers
  • 1 klein blikje niet opgerolde ansjovisfilets in olie
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • 3 el vers fijngehakt basilicum
  • 15 cl verse room
  • 1 dl witte vermout

Begin met koken

1
Snij de mozzarella in fijne schijfjes en laat de ansjovisfilets uitlekken.
2
Snij de kalfslapjes in 2 of 3 stukken, afhankelijk van de grootte. Verwarm de olie en de boter in een sauteerpan en bak er het vlees aan beide zijden goudbruin in op vrij hoog vuur.
3
Kruid met peper en weinig zout, leg op elk kalfslapje een schijfje mozzarella, een ansjovisfilet en enkele kappers. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. heel zacht sudderen.
4
Neem het vlees uit de pan, giet er de vermouth in, roer de aanbaksels los en laat 2 min. inkoken op hevig vuur. Voeg de room toe, breng aan de kook en laat 2 min. sudderen. Leg de kalfslapjes in de saus, voeg het basilicum toe en laat nog 1 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer warm met verse pasta.
6
Ajoutez la crème fraîche, portez à ébullition et laissez mijoter 2 min.
7
Déposez les escalopes de veau dans la sauce, ajoutez le basilic haché et laissez mijoter encore 1 min ; rectifiez l’assaisonnement.
8
Servez bien chaud, avec des pâtes fraîches.
1
Snij de mozzarella in fijne schijfjes en laat de ansjovisfilets uitlekken.
2
Snij de kalfslapjes in 2 of 3 stukken, afhankelijk van de grootte. Verwarm de olie en de boter in een sauteerpan en bak er het vlees aan beide zijden goudbruin in op vrij hoog vuur.
3
Kruid met peper en weinig zout, leg op elk kalfslapje een schijfje mozzarella, een ansjovisfilet en enkele kappers. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. heel zacht sudderen.
4
Neem het vlees uit de pan, giet er de vermouth in, roer de aanbaksels los en laat 2 min. inkoken op hevig vuur. Voeg de room toe, breng aan de kook en laat 2 min. sudderen. Leg de kalfslapjes in de saus, voeg het basilicum toe en laat nog 1 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer warm met verse pasta.
6
Ajoutez la crème fraîche, portez à ébullition et laissez mijoter 2 min.
7
Déposez les escalopes de veau dans la sauce, ajoutez le basilic haché et laissez mijoter encore 1 min ; rectifiez l’assaisonnement.
8
Servez bien chaud, avec des pâtes fraîches.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kalfsfricassee
Delhaize Kalfsfricassee
2 × +/- 550 gr
+/-€
10
22
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Ansjovis
Delhaize Ansjovis
90 gr
2+1 gratis
2
39
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Vermouth | Rosso | 15% alc
Martini Vermouth | Rosso | 15% alc
75 cl
2de tegen -40%
7
79

Reeds in je keuken

Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€35,00