1
Snij de mozzarella in fijne schijfjes en laat de ansjovisfilets uitlekken.
2
Snij de kalfslapjes in 2 of 3 stukken, afhankelijk van de grootte. Verwarm de olie en de boter in een sauteerpan en bak er het vlees aan beide zijden goudbruin in op vrij hoog vuur.
3
Kruid met peper en weinig zout, leg op elk kalfslapje een schijfje mozzarella, een ansjovisfilet en enkele kappers. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. heel zacht sudderen.
4
Neem het vlees uit de pan, giet er de vermouth in, roer de aanbaksels los en laat 2 min. inkoken op hevig vuur. Voeg de room toe, breng aan de kook en laat 2 min. sudderen. Leg de kalfslapjes in de saus, voeg het basilicum toe en laat nog 1 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer warm met verse pasta.
6
Ajoutez la crème fraîche, portez à ébullition et laissez mijoter 2 min.
7
Déposez les escalopes de veau dans la sauce, ajoutez le basilic haché et laissez mijoter encore 1 min ; rectifiez l’assaisonnement.
8
Servez bien chaud, avec des pâtes fraîches.
1
Snij de mozzarella in fijne schijfjes en laat de ansjovisfilets uitlekken.
2
Snij de kalfslapjes in 2 of 3 stukken, afhankelijk van de grootte. Verwarm de olie en de boter in een sauteerpan en bak er het vlees aan beide zijden goudbruin in op vrij hoog vuur.
3
Kruid met peper en weinig zout, leg op elk kalfslapje een schijfje mozzarella, een ansjovisfilet en enkele kappers. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. heel zacht sudderen.
4
Neem het vlees uit de pan, giet er de vermouth in, roer de aanbaksels los en laat 2 min. inkoken op hevig vuur. Voeg de room toe, breng aan de kook en laat 2 min. sudderen. Leg de kalfslapjes in de saus, voeg het basilicum toe en laat nog 1 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer warm met verse pasta.
6
Ajoutez la crème fraîche, portez à ébullition et laissez mijoter 2 min.
7
Déposez les escalopes de veau dans la sauce, ajoutez le basilic haché et laissez mijoter encore 1 min ; rectifiez l’assaisonnement.
8
Servez bien chaud, avec des pâtes fraîches.