1
Snipper het witloof en laat het in koud water weken.
2
Snijd 8 schuine, lange sneetjes stokbrood. Snijd ze in 2 en gril ze aan de 2 kanten, in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Schil de clementines en snijd ze in plakjes.
4
Meng de yoghurt, de mayonaise, de mosterd en 1 el honing. Kruid met peper en zout.
5
Verwarm de ovengrill voor. Snijd elke geitenkaasbuche in 8 schijfjes en leg ze op de stokbroodtoastjes. Besprenkel ze met een beetje honing, bestrooi met tijm en gril enkele min in de oven (houd in het oog).
6
Snijd de peren in schijfjes en dresseer ze op de borden met de clementines en het uitgelekte witloof. Voeg de geitenkaastoastjes toe en dien meteen op, met de vinaigrette.
1
Snipper het witloof en laat het in koud water weken.
2
Snijd 8 schuine, lange sneetjes stokbrood. Snijd ze in 2 en gril ze aan de 2 kanten, in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Schil de clementines en snijd ze in plakjes.
4
Meng de yoghurt, de mayonaise, de mosterd en 1 el honing. Kruid met peper en zout.
5
Verwarm de ovengrill voor. Snijd elke geitenkaasbuche in 8 schijfjes en leg ze op de stokbroodtoastjes. Besprenkel ze met een beetje honing, bestrooi met tijm en gril enkele min in de oven (houd in het oog).
6
Snijd de peren in schijfjes en dresseer ze op de borden met de clementines en het uitgelekte witloof. Voeg de geitenkaastoastjes toe en dien meteen op, met de vinaigrette.