1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de paprika’s in een ovenschaal en sprenkel er 1/3 van de olijfolie over. Zet de schaal 20 min. in de oven zodat de paprika’s garen en het vel los komt.
2
Spoel ondertussen de tomaatjes en halveer ze.
3
Pel en snijd de rode ui en de look fijn. Verwarm in een pan de rest van de olijfolie en stoof er de rode ui en look in aan. Voeg de tomaatjes toe en laat 5 min. garen.
4
Rits in tussentijd de kruiden van hun steel en hou enkele blaadjes voor de afwerking apart. Hak de rest van de kruiden grof en voeg ze bij de saus. Laat nog 10 min. verder sudderen tot je een dikke saus bekomt.
5
Ondertussen zijn de paprika’s klaar en kan je gemakkelijk het vel verwijderen. Leg ze op een snijplank en verwijder ook de steel en de zaden.
6
Schik op een andere snijplank de kalfslapjes, kruid ze aan 1 zijde met peper, zout en oregano. Bedek elk lapje met stukjes paprika en dan enkele blaadjes verse basilicum. Rol ze strak op en steek ze eventueel vast met een prikker.
7
Verwarm de rest van de olijfolie in een antikleefpan en bak de rolletjes rondom aan. Laat ze daarna nog 10 min. verder garen in de oven op 170°C.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de paprika’s in een ovenschaal en sprenkel er 1/3 van de olijfolie over. Zet de schaal 20 min. in de oven zodat de paprika’s garen en het vel los komt.
2
Spoel ondertussen de tomaatjes en halveer ze.
3
Pel en snijd de rode ui en de look fijn. Verwarm in een pan de rest van de olijfolie en stoof er de rode ui en look in aan. Voeg de tomaatjes toe en laat 5 min. garen.
4
Rits in tussentijd de kruiden van hun steel en hou enkele blaadjes voor de afwerking apart. Hak de rest van de kruiden grof en voeg ze bij de saus. Laat nog 10 min. verder sudderen tot je een dikke saus bekomt.
5
Ondertussen zijn de paprika’s klaar en kan je gemakkelijk het vel verwijderen. Leg ze op een snijplank en verwijder ook de steel en de zaden.
6
Schik op een andere snijplank de kalfslapjes, kruid ze aan 1 zijde met peper, zout en oregano. Bedek elk lapje met stukjes paprika en dan enkele blaadjes verse basilicum. Rol ze strak op en steek ze eventueel vast met een prikker.
7
Verwarm de rest van de olijfolie in een antikleefpan en bak de rolletjes rondom aan. Laat ze daarna nog 10 min. verder garen in de oven op 170°C.