1
Laat de spinazie ontdooien.
2
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie. Schep er de pijnboompitten bij en bak alles nog 2 min. goudbruin.
3
Verwarm de oven voor op 200°C. Pers zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, trek ze met de vingers in stukjes en voeg ze toe in de braadpan. Voeg ook het geperste teentje knoflook toe en fruit alles nog 2 min. Breng verder op smaak.
4
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 4. Lepel in het midden van elke driehoek ¼ van de spinaziebereiding, in kleine compacte hoopjes. Snijd de geitenkaasbuche in 12 schijfjes en verdeel ze over de spinazie. Breng de 3 punten van elke driehoek samen en draai ze vast.
5
Bedek een ovenplaat met bakpapier, leg er de bladerdeeggebakjes op en smeer ze in met losgeklopt ei. Bak 15 min. in de oven goudbruin (houd in het oog).
6
Dien warm op met een slaatje.
1
Laat de spinazie ontdooien.
2
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie. Schep er de pijnboompitten bij en bak alles nog 2 min. goudbruin.
3
Verwarm de oven voor op 200°C. Pers zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, trek ze met de vingers in stukjes en voeg ze toe in de braadpan. Voeg ook het geperste teentje knoflook toe en fruit alles nog 2 min. Breng verder op smaak.
4
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 4. Lepel in het midden van elke driehoek ¼ van de spinaziebereiding, in kleine compacte hoopjes. Snijd de geitenkaasbuche in 12 schijfjes en verdeel ze over de spinazie. Breng de 3 punten van elke driehoek samen en draai ze vast.
5
Bedek een ovenplaat met bakpapier, leg er de bladerdeeggebakjes op en smeer ze in met losgeklopt ei. Bak 15 min. in de oven goudbruin (houd in het oog).
6
Dien warm op met een slaatje.