1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng de bloem, de griessuiker en het zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden. Giet er de melk in, de gesmolten boter en de losgeklopte eieren. Roer met een vork, van het midden naar de buitenkant toe, zonder een volkomen gladde deeg te willen bekomen.
3
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en verdeel het deeg over de vormpjes. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
4
Meng de mascarpone met de bloemsuiker. Snij het hoedje van de muffins en bestrijk de muffins rijkelijk met het mascarponemengsel. Snij de hoedjes in twee. Leg de helften terug op de muffins, maar schik ze omgekeerd naast elkaar in de vorm van de vleugels.
5
Maak met de snoepjes het lichaam, het hoofd en de voelsprieten. Bestrooi met de suikerpastilles en serveer koel.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Meng de bloem, de griessuiker en het zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden. Giet er de melk in, de gesmolten boter en de losgeklopte eieren. Roer met een vork, van het midden naar de buitenkant toe, zonder een volkomen gladde deeg te willen bekomen.
3
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en verdeel het deeg over de vormpjes. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
4
Meng de mascarpone met de bloemsuiker. Snij het hoedje van de muffins en bestrijk de muffins rijkelijk met het mascarponemengsel. Snij de hoedjes in twee. Leg de helften terug op de muffins, maar schik ze omgekeerd naast elkaar in de vorm van de vleugels.
5
Maak met de snoepjes het lichaam, het hoofd en de voelsprieten. Bestrooi met de suikerpastilles en serveer koel.