1
Maak het wafelbeslag: los de gist op in de lauwe melk. Meng de bloem, de suiker, het zout, het ei, de melk en de gesmolten boter tot je een homogeen mengsel hebt.
2
Laat 2 u rusten onder een schone keukendoek op een warme plaats.
3
Verdeel het deeg in bollen (30 g per bol). Bak ze in een ingevet wafelijzer. Laat de goudbruin gebakken wafeltjes afkoelen op een rooster.
4
Maak de vulling: smelt de gezouten boter in een pan. Voeg de kandijsuiker toe en klop op.
5
Beleg een wafeltje met de vulling en bedek met een tweede wafeltje. Herhaal tot alles op is.
1
Maak het wafelbeslag: los de gist op in de lauwe melk. Meng de bloem, de suiker, het zout, het ei, de melk en de gesmolten boter tot je een homogeen mengsel hebt.
2
Laat 2 u rusten onder een schone keukendoek op een warme plaats.
3
Verdeel het deeg in bollen (30 g per bol). Bak ze in een ingevet wafelijzer. Laat de goudbruin gebakken wafeltjes afkoelen op een rooster.
4
Maak de vulling: smelt de gezouten boter in een pan. Voeg de kandijsuiker toe en klop op.
5
Beleg een wafeltje met de vulling en bedek met een tweede wafeltje. Herhaal tot alles op is.