1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
3
Laat de boter smelten op een zacht vuur, samen met 85 g chocolade. Voeg de melk toe.
4
Klop de eieren wit en schuimig met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Voeg er het bloemmengsel bij, roer goed.
5
Beboter een vierkante bakvorm, bestuif met bloem en stort het deeg erin. Bak in de oven gedurende 20 min.
6
Haal uit de oven en duw met je duimen voorzichtig op de cake, zodat hij een beetje inzakt, behalve aan de kanten. Zo krijgt het gebak een licht opstaande rand.
7
Breek de rest van de chocolade in een kom, voor de ganache. Breng de room voorzichtig aan de kook, op een zacht vuur. Haal van het vuur en giet de hete room over de chocolade. Roer goed, zodat de chocolade smelt. Giet over de brownies en laat afkoelen.
8
Snijd het gebak in kleine stukjes en bestuif met poedersuiker.
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout.
3
Laat de boter smelten op een zacht vuur, samen met 85 g chocolade. Voeg de melk toe.
4
Klop de eieren wit en schuimig met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Voeg er het bloemmengsel bij, roer goed.
5
Beboter een vierkante bakvorm, bestuif met bloem en stort het deeg erin. Bak in de oven gedurende 20 min.
6
Haal uit de oven en duw met je duimen voorzichtig op de cake, zodat hij een beetje inzakt, behalve aan de kanten. Zo krijgt het gebak een licht opstaande rand.
7
Breek de rest van de chocolade in een kom, voor de ganache. Breng de room voorzichtig aan de kook, op een zacht vuur. Haal van het vuur en giet de hete room over de chocolade. Roer goed, zodat de chocolade smelt. Giet over de brownies en laat afkoelen.
8
Snijd het gebak in kleine stukjes en bestuif met poedersuiker.