1
Verwarm de olie in een stoofpot en fruit er de grofgehakte uien in.
2
Snijd de geschilde aardappelen, het brood en de camembert in blokjes. Doe alles bij in de pot, evenals 1 l water.
3
Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 20 min zacht koken.
4
Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met de broodkorstjes.
1
Verwarm de olie in een stoofpot en fruit er de grofgehakte uien in.
2
Snijd de geschilde aardappelen, het brood en de camembert in blokjes. Doe alles bij in de pot, evenals 1 l water.
3
Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 20 min zacht koken.
4
Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met de broodkorstjes.