1
Snipper de uien en fruit ze 2 min. op een zacht vuur in een grote sauteerpan met de olie. Voeg dan de rozijnen toe, zout, peper, komijn en kaneel. Zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur stoven.
2
Verwarm ondertussen de oven op th. 6 – 180°C.
3
Schraap de wortelen en snij ze in ringetjes. Kook ze 5 min. in de hete bouillon. Giet ze af, maar bewaar de bouillon en verdeel ze over de bodem van een ovenschotel (of in 4 individuele schotels).
4
Leg de visfilets op de wortelen, kruid met een beetje peper en zout en bedek alles met het uimengsel. Doe er ongeveer 10 cl bouillon bij (de wortelen moeten onder staan). Bak in de oven gedurende 15 tot 20 min., afhankelijk van de dikte van de filets.
5
Bestrooi met gehakte bladpeterselie of koriander en serveer meteen met couscous of tarwekorrels.
1
Snipper de uien en fruit ze 2 min. op een zacht vuur in een grote sauteerpan met de olie. Voeg dan de rozijnen toe, zout, peper, komijn en kaneel. Zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur stoven.
2
Verwarm ondertussen de oven op th. 6 – 180°C.
3
Schraap de wortelen en snij ze in ringetjes. Kook ze 5 min. in de hete bouillon. Giet ze af, maar bewaar de bouillon en verdeel ze over de bodem van een ovenschotel (of in 4 individuele schotels).
4
Leg de visfilets op de wortelen, kruid met een beetje peper en zout en bedek alles met het uimengsel. Doe er ongeveer 10 cl bouillon bij (de wortelen moeten onder staan). Bak in de oven gedurende 15 tot 20 min., afhankelijk van de dikte van de filets.
5
Bestrooi met gehakte bladpeterselie of koriander en serveer meteen met couscous of tarwekorrels.