1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bak de quichedeeg blind door een bakvorm te bekleden met het bladerdeeg en zijn papier. Prik over het volledige deeg gaatjes met behulp van een vork. Leg een 2de vel bakpapier bovenop het deeg en vul het met bakparels, rijst of droge bonen. Zo komt tijdens het bakken het deeg niet omhoog. Bak gedurende 15 min. op 180°C.
3
Haal de vorm uit de oven en verwijder het bakpapier met de parels, rijst of bonen.
4
Meng de zijden tofu met pa’lais en mix deze glad. Pel en pers de teen look, hak de helft van de basilicumblaadjes fijn en meng deze samen met de look in de mengeling. Kruid met peper en zout, giet deze mengeling in de bladerdeegbodem.
5
Halveer de kerstomaten en snijd de ui in fijne ringen. Schik de tomaten, de mini-asperges, de uiringen en basilicumblaadjes in de quiche.
6
Bak de quiche 30 min. tot de vulling vrij stevig is. Haal hem uit de oven en laat 10 tot 15 min. afkoelen voor je hem snijdt.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bak de quichedeeg blind door een bakvorm te bekleden met het bladerdeeg en zijn papier. Prik over het volledige deeg gaatjes met behulp van een vork. Leg een 2de vel bakpapier bovenop het deeg en vul het met bakparels, rijst of droge bonen. Zo komt tijdens het bakken het deeg niet omhoog. Bak gedurende 15 min. op 180°C.
3
Haal de vorm uit de oven en verwijder het bakpapier met de parels, rijst of bonen.
4
Meng de zijden tofu met pa’lais en mix deze glad. Pel en pers de teen look, hak de helft van de basilicumblaadjes fijn en meng deze samen met de look in de mengeling. Kruid met peper en zout, giet deze mengeling in de bladerdeegbodem.
5
Halveer de kerstomaten en snijd de ui in fijne ringen. Schik de tomaten, de mini-asperges, de uiringen en basilicumblaadjes in de quiche.
6
Bak de quiche 30 min. tot de vulling vrij stevig is. Haal hem uit de oven en laat 10 tot 15 min. afkoelen voor je hem snijdt.