⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGazpacho met frambozendressing
Delhaize logo
  • Gazpacho met  frambozendressing

Gazpacho met frambozendressing

door Jeroen De Pauw
Gazpacho met  frambozendressing
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g kerstomaten
  • 250 g snackkomkommers
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes basilicum
  • 1 dl wijnazijn met frambozensap
  • 1 el tomatenconcentraat
  • 1 dl olijfolie
  • zout
  • peper
  • 400 g kerstomaten
  • 250 g snackkomkommers
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes basilicum
  • 1 dl wijnazijn met frambozensap
  • 1 el tomatenconcentraat
  • 1 dl olijfolie
  • zout
  • peper

Begin met koken

: 15 min. (+ 1 u koeltijd)
1
Mix de gehalveerde tomaten, de komkommers in blokjes, de gehakte rode ui, het geperste teentje knoflook, de azijn, het tomatenconcentraat, ¾ van de olijfolie, peper en zout fijn in een hoge slakom of in de beker van de blender.
2
Giet door een puntzeef en zet minstens 1 u in de koelkast. Dien heel koel op, met een scheutje olijfolie en de basilicumblaadjes.
1
Mix de gehalveerde tomaten, de komkommers in blokjes, de gehakte rode ui, het geperste teentje knoflook, de azijn, het tomatenconcentraat, ¾ van de olijfolie, peper en zout fijn in een hoge slakom of in de beker van de blender.
2
Giet door een puntzeef en zet minstens 1 u in de koelkast. Dien heel koel op, met een scheutje olijfolie en de basilicumblaadjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Less waste
Voorgerecht