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Pastasalade met kip, spekjes en tomaat

Pastasalade met kip, spekjes en tomaatA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g kippenborstfilets
  • 100 g ontbijtspek
  • 300 g De Cecco farfalle
  • 150 g kerstomaten
  • 3 takjes basilicum
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 el kippenkruiden
  • 2 el fijne olijfolie
  • 20 g parmigianoschilfers
  • 2 el mayonaise
  • 2 el volle yoghurt
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • peper en zout
  • 300 g kippenborstfilets
  • 100 g ontbijtspek
  • 300 g De Cecco farfalle
  • 150 g kerstomaten
  • 3 takjes basilicum
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 el kippenkruiden
  • 2 el fijne olijfolie
  • 20 g parmigianoschilfers
  • 2 el mayonaise
  • 2 el volle yoghurt
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • peper en zout

Begin met koken

30 min.
1
Faites cuire les tranches de lard dans une poĂȘle antiadhĂ©sive, sans matiĂšre grasse, jusqu'Ă  ce qu'elles soient croustillantes des deux cĂŽtĂ©s. Retirez le lard de la poĂȘle et faites revenir les filets de poulet dans la mĂȘme poĂȘle. Saupoudrez-les d’épices pour poulet.
2
Cuisez les pĂątes en suivant les instructions sur l’emballage. Égouttez-les et mĂ©langez-les avec 2 c Ă  s d'huile d'olive.
3
Préparez une vinaigrette avec la mayonnaise, le jus du citron vert et 2 c à s de yaourt. Poivrez.
4
Faites griller les pignons de pin dans une poĂȘle antiadhĂ©sive. RĂ©servez.
5
Coupez les tomates cerises en 2 et mélangez-les aux pùtes.
6
Coupez les filets de poulet en tranches et mélangez-les aux pùtes avec les oignons verts émincés, le basilic haché et les pignons de pin. Décorez de copeaux de parmesan et servez avec la vinaigrette.
1
Faites cuire les tranches de lard dans une poĂȘle antiadhĂ©sive, sans matiĂšre grasse, jusqu'Ă  ce qu'elles soient croustillantes des deux cĂŽtĂ©s. Retirez le lard de la poĂȘle et faites revenir les filets de poulet dans la mĂȘme poĂȘle. Saupoudrez-les d’épices pour poulet.
2
Cuisez les pĂątes en suivant les instructions sur l’emballage. Égouttez-les et mĂ©langez-les avec 2 c Ă  s d'huile d'olive.
3
Préparez une vinaigrette avec la mayonnaise, le jus du citron vert et 2 c à s de yaourt. Poivrez.
4
Faites griller les pignons de pin dans une poĂȘle antiadhĂ©sive. RĂ©servez.
5
Coupez les tomates cerises en 2 et mélangez-les aux pùtes.
6
Coupez les filets de poulet en tranches et mélangez-les aux pùtes avec les oignons verts émincés, le basilic haché et les pignons de pin. Décorez de copeaux de parmesan et servez avec la vinaigrette.
Nutritionele informatie
A
Per 100g: Energie: 171 kcal - Vetten: 7,7 g - Koolhydraten: 14,5 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 10,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĂ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĂ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĂ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

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Per 100g: Energie: 171 kcal - Vetten: 7,7 g - Koolhydraten: 14,5 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 10,2 g
Hoofdgerecht