1
Is je stokbrood vers? Snijd het in sneetjes en laat het in de broodrooster of in de oven drogen.
2
Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking.
3
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met 3 el olijfolie. Voeg de gespoelde en goed uitgelekte kikkererwten toe en fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Pers zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, trek ze met de vingers in stukjes en voeg ze toe in de braadpan. Voeg ook 1 geperst teentje knoflook toe en fruit alles nog 5 min. Breng verder op smaak.
4
Hak intussen het droge brood tot grote kruimels en fruit ze in een grote braadpan met 2 el olijfolie, tot ze goudbruin zijn. Voeg 1 geperst teentje knoflook toe en geraspte citroenzeste, naar eigen smaak.
5
Meng de uitgelekte pasta met de spinaziebereiding. Serveer en bestrooi met de citroencrumble. Breng op smaak met enkele draaien van de kruidenmolen en tast toe!
1
Is je stokbrood vers? Snijd het in sneetjes en laat het in de broodrooster of in de oven drogen.
2
Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking.
3
Snipper de uien en fruit ze 10 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met 3 el olijfolie. Voeg de gespoelde en goed uitgelekte kikkererwten toe en fruit 2 min. op een vrij hoog vuur. Pers zoveel mogelijk vocht uit de spinazie, trek ze met de vingers in stukjes en voeg ze toe in de braadpan. Voeg ook 1 geperst teentje knoflook toe en fruit alles nog 5 min. Breng verder op smaak.
4
Hak intussen het droge brood tot grote kruimels en fruit ze in een grote braadpan met 2 el olijfolie, tot ze goudbruin zijn. Voeg 1 geperst teentje knoflook toe en geraspte citroenzeste, naar eigen smaak.
5
Meng de uitgelekte pasta met de spinaziebereiding. Serveer en bestrooi met de citroencrumble. Breng op smaak met enkele draaien van de kruidenmolen en tast toe!