1
Stop de kruidnagels in twee uienhelften. Leg alle uien met de snijkant naar beneden in een kookpan met dikke bodem. Laat ze goudbruin karamelliseren op het vuur. Doe de knoflook, tijm en laurier in de pan. Voeg er de boter en de prei aan toe. Roer om en laat even stoven.
2
Giet er de warme groentebouillon bij en laat 45 minuten sudderen op een zacht vuur. Verwijder de kruidnagel, tijm en laurier. Doe de mosterd bij de soep en mix. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin in boter.
4
Verdeel de soep over de borden. Leg in elk bord een toast. Druppel er wat knoflookolie over. Werk af met compote van ui en geraspte kazen.
1
Stop de kruidnagels in twee uienhelften. Leg alle uien met de snijkant naar beneden in een kookpan met dikke bodem. Laat ze goudbruin karamelliseren op het vuur. Doe de knoflook, tijm en laurier in de pan. Voeg er de boter en de prei aan toe. Roer om en laat even stoven.
2
Giet er de warme groentebouillon bij en laat 45 minuten sudderen op een zacht vuur. Verwijder de kruidnagel, tijm en laurier. Doe de mosterd bij de soep en mix. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin in boter.
4
Verdeel de soep over de borden. Leg in elk bord een toast. Druppel er wat knoflookolie over. Werk af met compote van ui en geraspte kazen.