1
Doe het gehakt in een slakom, samen met de fijngehakte sjalotjes, het ei, het paneermeel, peper en zout. Kneed tot een homogeen mengsel en voeg indien nodig een beetje paneermeel toe. Vorm grote gehaktballetjes, rol ze door de bloem en tik er het overschot af. Bak de balletjes rondom goudbruin, in een sauteerpan met de warme boter.
2
Voeg de mosterd toe, de Luikse siroop, de rundsfond, het bier, de 2 kruidenmixen en het kruidentuiltje. Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Serveer met dikke frietjes.
1
Doe het gehakt in een slakom, samen met de fijngehakte sjalotjes, het ei, het paneermeel, peper en zout. Kneed tot een homogeen mengsel en voeg indien nodig een beetje paneermeel toe. Vorm grote gehaktballetjes, rol ze door de bloem en tik er het overschot af. Bak de balletjes rondom goudbruin, in een sauteerpan met de warme boter.
2
Voeg de mosterd toe, de Luikse siroop, de rundsfond, het bier, de 2 kruidenmixen en het kruidentuiltje. Breng aan de kook en laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Serveer met dikke frietjes.