1
Kruid de kalfsschenkels met peper en zout. Haal ze door de bloem en bak ze aan beide kanten in de boter. Doe er de knoflook en de selderij- en wortelbrunoise bij en laat meebakken.
2
Doe er gesnipperde salie en de opgelegde tomaten bij en blus met de witte wijn. Laat 2 à 2 1/2 uur garen op een heel zacht vuur. De tomaten verdwijnen in de saus en de kalfsschenkels worden helemaal gaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
3
Gremolata: Pel en snipper de knoflook heel fijn. Snipper de blaadjes van de peterselie, de dragon en de kervel fijn.Meng de knoflook en de kruiden met de citroenzeste.
4
Strooi de gremolata vlak voor het serveren over de kalfsschenkels.
1
Kruid de kalfsschenkels met peper en zout. Haal ze door de bloem en bak ze aan beide kanten in de boter. Doe er de knoflook en de selderij- en wortelbrunoise bij en laat meebakken.
2
Doe er gesnipperde salie en de opgelegde tomaten bij en blus met de witte wijn. Laat 2 à 2 1/2 uur garen op een heel zacht vuur. De tomaten verdwijnen in de saus en de kalfsschenkels worden helemaal gaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
3
Gremolata: Pel en snipper de knoflook heel fijn. Snipper de blaadjes van de peterselie, de dragon en de kervel fijn.Meng de knoflook en de kruiden met de citroenzeste.
4
Strooi de gremolata vlak voor het serveren over de kalfsschenkels.