Recept zoekresultatenOssobuco à la Milanese
Recept zoekresultatenOssobuco à la Milanese
Delhaize logo
  • Ossobuco à la Milanese
    A

Ossobuco à la Milanese

door Seppe Nobels
Ossobuco à la MilaneseA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 kalfsschenkels
  • peper
  • zout
  • 50 g bloem
  • 50 g boter
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 1 stengel selderij, in heel kleine blokjes
  • 1 grote wortel, in heel kleine blokjes
  • 6 blaadjes salie
  • 1 kg opgelegde tomaten
  • 2 dl witte wijn
  • 2 tenen knoflook (voor de gremolata)
  • 1 bussel bladpeterselie (voor de gremolata)
  • 2 takken dragon (voor de gremolata)
  • enkele takken kervel (voor de gremolata)
  • de zeste van 2 biocitroenen (voor de gremolata)
  • 4 kalfsschenkels
  • peper
  • zout
  • 50 g bloem
  • 50 g boter
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 1 stengel selderij, in heel kleine blokjes
  • 1 grote wortel, in heel kleine blokjes
  • 6 blaadjes salie
  • 1 kg opgelegde tomaten
  • 2 dl witte wijn
  • 2 tenen knoflook (voor de gremolata)
  • 1 bussel bladpeterselie (voor de gremolata)
  • 2 takken dragon (voor de gremolata)
  • enkele takken kervel (voor de gremolata)