1
Snijd met een uitsteekring 15 cirkels van 10 cm diameter uit de wraps. Gril ze in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof, en laat ze op een rooster afkoelen.
2
Snijd het vruchtvlees van de mango in stukken en doe het in de beker van de mixer of de blender. Mix het fijn met de helft van de ontpitte en gehakte rode peper, het sap van 1 limoen, zout, de olijfolie en de helft van de koriander. Breng verder op smaak.
3
Snijd de kerstomaten in 2, de rode bieten in kleine partjes, de rode ui in plakjes en de avocado in kleine blokjes. Hak de rest van de rode peper fijn.
4
Garneer de tostada’s met een beetje saus, vervolgens met de garnalen, de avocado en de groenten. Bestrooi met koriander en rode peper.
5
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht, met limoenpartjes, en zet de rest van de saus apart op tafel.
6
Tip: No waste: snijd de restjes van de wraps in stukken, gril ze (eventueel met een beetje olie en kruiden) en gebruik ze om in guacamole of een andere dip te soppen.
1
Snijd met een uitsteekring 15 cirkels van 10 cm diameter uit de wraps. Gril ze in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof, en laat ze op een rooster afkoelen.
2
Snijd het vruchtvlees van de mango in stukken en doe het in de beker van de mixer of de blender. Mix het fijn met de helft van de ontpitte en gehakte rode peper, het sap van 1 limoen, zout, de olijfolie en de helft van de koriander. Breng verder op smaak.
3
Snijd de kerstomaten in 2, de rode bieten in kleine partjes, de rode ui in plakjes en de avocado in kleine blokjes. Hak de rest van de rode peper fijn.
4
Garneer de tostada’s met een beetje saus, vervolgens met de garnalen, de avocado en de groenten. Bestrooi met koriander en rode peper.
5
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht, met limoenpartjes, en zet de rest van de saus apart op tafel.
6
Tip: No waste: snijd de restjes van de wraps in stukken, gril ze (eventueel met een beetje olie en kruiden) en gebruik ze om in guacamole of een andere dip te soppen.