1
Kook de bulgur-quinoamix volgens de instructies op de verpakking. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Meng de skyr met peper, zout, een beetje fijngeraspte citroenzeste en citroensap, naar eigen smaak. Hak de pinda’s grof.
3
Snijd de mango in blokjes, meng ze met enkele fijngehakte muntblaadjes en citroensap, naar eigen smaak. Doe hetzelfde met de avocado’s, maar zonder munt toe te voegen.
4
Dresseer de quinoa in grote kommen (of in luchtdichte lunchdozen) en voeg de avocado, de mango, de garnalen en de saus toe. Bestrooi met de pinda’s en werk af met munt. Serveer meteen of bewaar koel.
1
Kook de bulgur-quinoamix volgens de instructies op de verpakking. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
2
Meng de skyr met peper, zout, een beetje fijngeraspte citroenzeste en citroensap, naar eigen smaak. Hak de pinda’s grof.
3
Snijd de mango in blokjes, meng ze met enkele fijngehakte muntblaadjes en citroensap, naar eigen smaak. Doe hetzelfde met de avocado’s, maar zonder munt toe te voegen.
4
Dresseer de quinoa in grote kommen (of in luchtdichte lunchdozen) en voeg de avocado, de mango, de garnalen en de saus toe. Bestrooi met de pinda’s en werk af met munt. Serveer meteen of bewaar koel.