1
Snijd de kip in reepjes en fruit ze in een braadpan, met 2 el olijfolie en de tacokruiden.
2
Meng intussen het sap van de citroen met 2 el olijfolie en zout. Voeg het fijngehakte sjalotje toe, de uitgelekte mais, de ontpitte en gehakte rode peper, de in 4 gesneden kerstomaten en de gehakte koriander. Breng verder op smaak.
3
Smeer de wraps met behulp van een penseel heel lichtjes in met olijfolie en gril ze in een braadpan.
4
Snijd de avocado’s in lange fijne plakjes. Breng de kip verder op smaak.
5
Garneer de wraps met zure room en verdeel er de kip, de avocado en de salsa over. Rol op en laat het smaken! Geef er eventueel een salade van slaharten bij.
1
Snijd de kip in reepjes en fruit ze in een braadpan, met 2 el olijfolie en de tacokruiden.
2
Meng intussen het sap van de citroen met 2 el olijfolie en zout. Voeg het fijngehakte sjalotje toe, de uitgelekte mais, de ontpitte en gehakte rode peper, de in 4 gesneden kerstomaten en de gehakte koriander. Breng verder op smaak.
3
Smeer de wraps met behulp van een penseel heel lichtjes in met olijfolie en gril ze in een braadpan.
4
Snijd de avocado’s in lange fijne plakjes. Breng de kip verder op smaak.
5
Garneer de wraps met zure room en verdeel er de kip, de avocado en de salsa over. Rol op en laat het smaken! Geef er eventueel een salade van slaharten bij.