1
Smelt de boter lichtjes (hij moet mals zijn). Haal de pan van het vuur, voeg de fijngehakte dragonblaadjes en de tomatendip toe. Zet de steelpan in een slakom met ijsblokjes en/of ijskoud water en meng de bereiding met een klopper om ze te emulgeren. Bewaar in de koelkast.
2
Snijd 12 dikke sneetjes schuin uit het brood. Smeer ze in met olijfolie, kruid ze met peper en zout. Gril de broodsneetjes in een braadpan (of in de oven).
3
Snijd de oesterzwammen in stukken en bak ze op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de gearomatiseerde boter. Breng verder op smaak, roer er de gesnipperde lente-uitjes onder en haal de pan van het vuur.
4
Garneer de bruschetta royaal, werk af met een beetje tijm en serveer bij het aperitief. Ook super als voorgerecht, met een rucolaslaatje.
1
Smelt de boter lichtjes (hij moet mals zijn). Haal de pan van het vuur, voeg de fijngehakte dragonblaadjes en de tomatendip toe. Zet de steelpan in een slakom met ijsblokjes en/of ijskoud water en meng de bereiding met een klopper om ze te emulgeren. Bewaar in de koelkast.
2
Snijd 12 dikke sneetjes schuin uit het brood. Smeer ze in met olijfolie, kruid ze met peper en zout. Gril de broodsneetjes in een braadpan (of in de oven).
3
Snijd de oesterzwammen in stukken en bak ze op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de gearomatiseerde boter. Breng verder op smaak, roer er de gesnipperde lente-uitjes onder en haal de pan van het vuur.
4
Garneer de bruschetta royaal, werk af met een beetje tijm en serveer bij het aperitief. Ook super als voorgerecht, met een rucolaslaatje.