1
Hak het lente-uitje, de knoflook, de ontpitte rode peper en de kruiden. Doe alles in een karaf, met de olie, het limoensap, peper en zout. Mix, maar niet te fijn: de saus mag niet te glad zijn. Kruid de tomahawks lichtjes en smeer ze aan de 2 kanten in met de helft van de chimichurrisaus. Dek af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de koolsla: doe de kool en de rauwkost in een slakom. Meng er het geperste teentje knoflook, de gehakte peterselie, 1 dl water en de rest van de ingrediënten onder. Dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
3
Gril de tomahawks naar eigen smaak ± 8 min. per kant op de barbecue. Laat het vlees 5 min. op een plank rusten, snijd het in sneetjes en dien op. Geef er de rest van de chimichurri en de koolsla bij.
1
Hak het lente-uitje, de knoflook, de ontpitte rode peper en de kruiden. Doe alles in een karaf, met de olie, het limoensap, peper en zout. Mix, maar niet te fijn: de saus mag niet te glad zijn. Kruid de tomahawks lichtjes en smeer ze aan de 2 kanten in met de helft van de chimichurrisaus. Dek af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de koolsla: doe de kool en de rauwkost in een slakom. Meng er het geperste teentje knoflook, de gehakte peterselie, 1 dl water en de rest van de ingrediënten onder. Dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
3
Gril de tomahawks naar eigen smaak ± 8 min. per kant op de barbecue. Laat het vlees 5 min. op een plank rusten, snijd het in sneetjes en dien op. Geef er de rest van de chimichurri en de koolsla bij.