1
Breng in een kom voldoende water aan de kook zodat je de tomaten erin kan dompelen. Maak kruislings een insnijding aan de onderkant van de tomaten en dompel ze 10 tellen in het kokende water, schrik ze dan in ijswater. Zo kan je het vel gemakkelijk verwijderen.
2
Snijd het hoedje op 1,5 cm onder het kroontje af en maak de tomaten leeg. Vul ze met de grijze garnalen.
3
Kook de eieren 10 minuten en schrik ze in ijswater. Pel ze en prak ze grof. Kruid ze met peper, zout en gehakte peterselie.
4
Meng de mayonaise met de yoghurt en het sap van 1/2 limoen. Kruid goed af met peper en zout.
5
Verdeel de salade op een bord, verdeel er de eiermimosa over en plakjes radijs. Zet de gevulde tomaten op het bedje sla en verdeel de rest van de garnalen over de tomaten. Zet er het hoedje op en werk de schotel af met met de limoendressing.
1
Breng in een kom voldoende water aan de kook zodat je de tomaten erin kan dompelen. Maak kruislings een insnijding aan de onderkant van de tomaten en dompel ze 10 tellen in het kokende water, schrik ze dan in ijswater. Zo kan je het vel gemakkelijk verwijderen.
2
Snijd het hoedje op 1,5 cm onder het kroontje af en maak de tomaten leeg. Vul ze met de grijze garnalen.
3
Kook de eieren 10 minuten en schrik ze in ijswater. Pel ze en prak ze grof. Kruid ze met peper, zout en gehakte peterselie.
4
Meng de mayonaise met de yoghurt en het sap van 1/2 limoen. Kruid goed af met peper en zout.
5
Verdeel de salade op een bord, verdeel er de eiermimosa over en plakjes radijs. Zet de gevulde tomaten op het bedje sla en verdeel de rest van de garnalen over de tomaten. Zet er het hoedje op en werk de schotel af met met de limoendressing.