1
Meng de mosterd, de mayonaise, de ketchup, de worcestersaus en enkele druppels Tabasco (naar eigen smaak) in een slakom. Hak het vlees met een mes, voeg het toe in de slakom en meng goed. Schep er de kappertjes bij, de fijngehakte lente-uitjes en breng verder op smaak.
2
Snijd de radijzen en de augurken in schijfjes. Pluk de blaadjes van de waterkers en meng ze met de olie, de azijn en zout.
3
Dresseer de tartaar op de borden, werk af met radijzen, augurken en een beetje waterkerssalade. En als bijgerecht? Kies maar: homemade frietjes of chips. En waarom niet gewoonweg lekker krokant brood?
1
Meng de mosterd, de mayonaise, de ketchup, de worcestersaus en enkele druppels Tabasco (naar eigen smaak) in een slakom. Hak het vlees met een mes, voeg het toe in de slakom en meng goed. Schep er de kappertjes bij, de fijngehakte lente-uitjes en breng verder op smaak.
2
Snijd de radijzen en de augurken in schijfjes. Pluk de blaadjes van de waterkers en meng ze met de olie, de azijn en zout.
3
Dresseer de tartaar op de borden, werk af met radijzen, augurken en een beetje waterkerssalade. En als bijgerecht? Kies maar: homemade frietjes of chips. En waarom niet gewoonweg lekker krokant brood?