1
Verwijder het harde uiteinde van de witloofstronkjes, snijd ze horizontaal in 2 en nijd dan de blaadjes overlangs in 2. Fruit ze in een braadpan met de helft van de boter tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.
2
Gril de pompoenpitten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, tot ze beginnen te knetteren.
3
Snijd het brood in 4 dikke sneetjes en bak ze aan de 2 kanten goudbruin, in een braadpan met de rest van de boter, het hele teentje knoflook en de rozemarijn.
4
Garneer de toasts met fijne, lange plakjes geitenbrie. Verdeel er het witloof over, bestrooi met dragonblaadjes en pompoenpitten.
5
Dien meteen op als lunch of bij een brunch.
1
Verwijder het harde uiteinde van de witloofstronkjes, snijd ze horizontaal in 2 en nijd dan de blaadjes overlangs in 2. Fruit ze in een braadpan met de helft van de boter tot ze goudbruin zijn. Kruid met peper en zout.
2
Gril de pompoenpitten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, tot ze beginnen te knetteren.
3
Snijd het brood in 4 dikke sneetjes en bak ze aan de 2 kanten goudbruin, in een braadpan met de rest van de boter, het hele teentje knoflook en de rozemarijn.
4
Garneer de toasts met fijne, lange plakjes geitenbrie. Verdeel er het witloof over, bestrooi met dragonblaadjes en pompoenpitten.
5
Dien meteen op als lunch of bij een brunch.