1
Hak de peterselie, het basilicum, de koriander en de ontpitte rode peper fijn. Doe ze in een slakom en voeg de geperste teentjes knoflook toe, de geraspte zeste en het sap van de citroen, 2 dl olijfolie, de suiker, peper en zout. Laat ± 2 u rusten.
2
Verwarm de oven voor op 60°C en bak er de T-bonesteaks gedurende 1 u in.
3
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Snijd de sluimerwten en de aspergepunten in 2. Kort de broccolini in en snijd de krieltjes naargelang hun grootte in 2 of in 4. Kook alles 2 min. in het kokende water en laat in een zeef met de diepgevroren erwtjes uitlekken. Laat 2 min. in ijskoud water schrikken.
4
Maak 6 papilloten: leg telkens een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk aluminiumfolie. Meng de uitgelekte groenten met 3 el olijfolie, peper en zout. Verdeel ze over de papilloten en sluit ze goed. Bak ze 10 min. op de barbecue (of in een voorverwarmde oven van 180°C).
5
Smeer de T-bones in met olijfolie en gril ze ± 2 min. per kant op de barbecue (of op een hete grill). Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de chimichurri.
6
Tip: Door het vlees op lage temperatuur voor te bakken, is het resultaat vanbinnen lekker mals, met een mooi gegrilde korst aan de buitenkant.
1
Hak de peterselie, het basilicum, de koriander en de ontpitte rode peper fijn. Doe ze in een slakom en voeg de geperste teentjes knoflook toe, de geraspte zeste en het sap van de citroen, 2 dl olijfolie, de suiker, peper en zout. Laat ± 2 u rusten.
2
Verwarm de oven voor op 60°C en bak er de T-bonesteaks gedurende 1 u in.
3
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Snijd de sluimerwten en de aspergepunten in 2. Kort de broccolini in en snijd de krieltjes naargelang hun grootte in 2 of in 4. Kook alles 2 min. in het kokende water en laat in een zeef met de diepgevroren erwtjes uitlekken. Laat 2 min. in ijskoud water schrikken.
4
Maak 6 papilloten: leg telkens een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk aluminiumfolie. Meng de uitgelekte groenten met 3 el olijfolie, peper en zout. Verdeel ze over de papilloten en sluit ze goed. Bak ze 10 min. op de barbecue (of in een voorverwarmde oven van 180°C).
5
Smeer de T-bones in met olijfolie en gril ze ± 2 min. per kant op de barbecue (of op een hete grill). Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de chimichurri.
6
Tip: Door het vlees op lage temperatuur voor te bakken, is het resultaat vanbinnen lekker mals, met een mooi gegrilde korst aan de buitenkant.