Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenT-Bonesteaks met chimichurri en groentepapilloten
Delhaize logo
  • T-Bonesteaks met chimichurri en groentepapilloten
    B

T-Bonesteaks met chimichurri en groentepapilloten

door Jeroen De Pauw
T-Bonesteaks met chimichurri en groentepapillotenB
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 2 T-bonesteaks
  • 200 g sluimererwten
  • 110 g groene-aspergepunten
  • 200 g broccolini
  • 200 g diepgevroren erwtjes
  • 600 g krieltjes
  • 1 rood chilipepertje
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 bussel koriander
  • 1 biocitroen
  • 1 afgestreken el fijne suiker
  • 2,5 dl olijfolie
  • peper
  • zout
  • 2 T-bonesteaks
  • 200 g sluimererwten
  • 110 g groene-aspergepunten
  • 200 g broccolini
  • 200 g diepgevroren erwtjes
  • 600 g krieltjes
  • 1 rood chilipepertje
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 bussel koriander
  • 1 biocitroen
  • 1 afgestreken el fijne suiker
  • 2,5 dl olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 35 min. + 1 u 10 min. kooktijd (+ 2 u rusttijd)
1
Hak de peterselie, het basilicum, de koriander en de ontpitte rode peper fijn. Doe ze in een slakom en voeg de geperste teentjes knoflook toe, de geraspte zeste en het sap van de citroen, 2 dl olijfolie, de suiker, peper en zout. Laat ± 2 u rusten.
2
Verwarm de oven voor op 60°C en bak er de T-bonesteaks gedurende 1 u in.
3
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Snijd de sluimerwten en de aspergepunten in 2. Kort de broccolini in en snijd de krieltjes naargelang hun grootte in 2 of in 4. Kook alles 2 min. in het kokende water en laat in een zeef met de diepgevroren erwtjes uitlekken. Laat 2 min. in ijskoud water schrikken.
4
Maak 6 papilloten: leg telkens een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk aluminiumfolie. Meng de uitgelekte groenten met 3 el olijfolie, peper en zout. Verdeel ze over de papilloten en sluit ze goed. Bak ze 10 min. op de barbecue (of in een voorverwarmde oven van 180°C).
5
Smeer de T-bones in met olijfolie en gril ze ± 2 min. per kant op de barbecue (of op een hete grill). Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de chimichurri.
6
Tip: Door het vlees op lage temperatuur voor te bakken, is het resultaat vanbinnen lekker mals, met een mooi gegrilde korst aan de buitenkant.
1
Hak de peterselie, het basilicum, de koriander en de ontpitte rode peper fijn. Doe ze in een slakom en voeg de geperste teentjes knoflook toe, de geraspte zeste en het sap van de citroen, 2 dl olijfolie, de suiker, peper en zout. Laat ± 2 u rusten.
2
Verwarm de oven voor op 60°C en bak er de T-bonesteaks gedurende 1 u in.
3
Breng een grote kookpot gezouten water aan de kook. Snijd de sluimerwten en de aspergepunten in 2. Kort de broccolini in en snijd de krieltjes naargelang hun grootte in 2 of in 4. Kook alles 2 min. in het kokende water en laat in een zeef met de diepgevroren erwtjes uitlekken. Laat 2 min. in ijskoud water schrikken.
4
Maak 6 papilloten: leg telkens een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk aluminiumfolie. Meng de uitgelekte groenten met 3 el olijfolie, peper en zout. Verdeel ze over de papilloten en sluit ze goed. Bak ze 10 min. op de barbecue (of in een voorverwarmde oven van 180°C).
5
Smeer de T-bones in met olijfolie en gril ze ± 2 min. per kant op de barbecue (of op een hete grill). Kruid met peper en zout. Serveer met de groenten en de chimichurri.
6
Tip: Door het vlees op lage temperatuur voor te bakken, is het resultaat vanbinnen lekker mals, met een mooi gegrilde korst aan de buitenkant.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 167 kcal - Vetten: 13 g - Koolhydraten: 6,2 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 5,5 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 167 kcal - Vetten: 13 g - Koolhydraten: 6,2 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 5,5 g
Gluten vrij
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Delhaize Peulen
200 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Groene asperges | Mini
Delhaize Groene asperges | Mini
110 gr
4
49
Broccoli | Bio
Delhaize Broccoli | Bio
1 st
Bio
    2
    59
    Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
    Delhaize Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal
    220 gr
    Bio
      1
      19
      Mini | kriel 500g
      Delhaize Mini | kriel 500g
      2 × 500 gr
      1
      89
      Rode pepers | Verpakt
      Delhaize Rode pepers | Verpakt
      50 gr
      1
      35
      Kruiden | Peterselie
      Santa Maria Kruiden | Peterselie
      8 gr
      -10% voor 3
      2
      95
      Kruiden | Basilicum
      Santa Maria Kruiden | Basilicum
      10 gr
      -10% voor 3
      3
      35
      Kruiden | Koriander | Blaadjes
      Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
      10 gr
      -10% voor 3
      2
      95
      Citroen | 1 st
      Delhaize Citroen | 1 st
      1 st
      0
      69
      Suiker | Fijne korrel
      Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
      1 kg
      1
      65

      Reeds in je keuken

      Look | Netje | Bio
      Delhaize Look | Netje | Bio
      100 gr
      Bio
        1
        29
        Olijfolie | Culinaire
        Delhaize Olijfolie | Culinaire
        50 cl
        5
        25
        Kruiden | Peper | Mix
        Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
        41 gr
        -10% voor 3
        4
        29
        Kruiden | Zout | Berg | Molen
        Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
        140 gr
        -10% voor 3
        6
        35
        Totaal:
        €24,99

        Mis geen enkel voordeel

        Ontdek exclusieve voordelen. Log in.