1
Bak de pijnboompitten op een matig vuurtje goudbruin, in een grote sauteerpan zonder toevoeging van vetstof. Breng een kookpot water aan de kook voor de pasta.
2
Snijd de kipfilets in blokjes. Haal de pijnboompitten uit de sauteerpan, voeg 2 el olijfolie toe en bak de kip op een vrij hoog vuur, met de kruiden. Snijd intussen de kerstomaten in 2.
3
Haal de kip uit de sauteerpan. Voeg 6 el olijfolie toe en fruit de geperste teentjes knoflook gedurende 1 min., op een heel zacht vuurtje. Voeg de kerstomaten toe en fruit ze op een matig vuurtje, terwijl je ze lichtjes plet. Voeg de kappertjes en de kip toe, zodra de tomaten al hun sap afgeven. Laat 2 min. op een zacht vuurtje pruttelen en breng verder op smaak.
4
Kook intussen de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, serveer ze met de saus en werk de borden af met pijnboompitten.
1
Bak de pijnboompitten op een matig vuurtje goudbruin, in een grote sauteerpan zonder toevoeging van vetstof. Breng een kookpot water aan de kook voor de pasta.
2
Snijd de kipfilets in blokjes. Haal de pijnboompitten uit de sauteerpan, voeg 2 el olijfolie toe en bak de kip op een vrij hoog vuur, met de kruiden. Snijd intussen de kerstomaten in 2.
3
Haal de kip uit de sauteerpan. Voeg 6 el olijfolie toe en fruit de geperste teentjes knoflook gedurende 1 min., op een heel zacht vuurtje. Voeg de kerstomaten toe en fruit ze op een matig vuurtje, terwijl je ze lichtjes plet. Voeg de kappertjes en de kip toe, zodra de tomaten al hun sap afgeven. Laat 2 min. op een zacht vuurtje pruttelen en breng verder op smaak.
4
Kook intussen de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, serveer ze met de saus en werk de borden af met pijnboompitten.