1
Snijd het norivel in fijne reepjes.
2
Schil en snijd de komkommer en de mango in stukjes en pel de garnalen.
3
Blancheer de edamamebonen kort in gezouten water, pel ze en gebruik de boontjes.
4
Breng het gezouten water aan de kook en voeg de sushirijst toe. Laat 10 min. koken zonder deksel. Meng de rijstazijn door de rijst en spreid de rijst uit om af te laten koelen.
5
Leg alle ingrediënten (behalve de coulis, wasabi en sojasaus) en enkele stukken vershoudfolie klaar. Vul de vershoudfolie met alle fijngesneden ingrediënten en de rijst. Rol de folie dicht tot een stevig balletje en laat 2 u in de koelkast rusten.
6
Voor de vinaigrette meng je de mangocoulis, de wasabi en de sojasaus.
7
Verwijder voorzichtig de vershoudfolie en eet de sushi met de vinaigrette.
8
Retirez délicatement le film alimentaire, puis dégustez les sushi balls avec la vinaigrette.
1
Snijd het norivel in fijne reepjes.
2
Schil en snijd de komkommer en de mango in stukjes en pel de garnalen.
3
Blancheer de edamamebonen kort in gezouten water, pel ze en gebruik de boontjes.
4
Breng het gezouten water aan de kook en voeg de sushirijst toe. Laat 10 min. koken zonder deksel. Meng de rijstazijn door de rijst en spreid de rijst uit om af te laten koelen.
5
Leg alle ingrediënten (behalve de coulis, wasabi en sojasaus) en enkele stukken vershoudfolie klaar. Vul de vershoudfolie met alle fijngesneden ingrediënten en de rijst. Rol de folie dicht tot een stevig balletje en laat 2 u in de koelkast rusten.
6
Voor de vinaigrette meng je de mangocoulis, de wasabi en de sojasaus.
7
Verwijder voorzichtig de vershoudfolie en eet de sushi met de vinaigrette.
8
Retirez délicatement le film alimentaire, puis dégustez les sushi balls avec la vinaigrette.