1
Wentel de stukken konijn in de bloem en klop er het overtollige af. Smelt de helft van de geklaarde boter in een pan en bak er de stukken konijn in aan.
2
Pel en snijd de sjalot fijn en stoof deze in een ruime kom aan. Leg hierop de stukken ko-nijn en overgiet met de rode wijn en de gevogeltefond. Voeg ook de tijm, de laurier, de confituur en de abrikozen toe. Laat het geheel 40 minuten op een zacht vuur garen.
3
Schil ondertussen de wortelen met een dunschiller en snijd ze in 2 en dan overlangs nog eens in 2. Spoel de krieltjes en snijd ze in 2. Voeg de groenten toe en laat nog eens 20 minuten garen. Kruid indien nodig bij met peper en zout.
1
Wentel de stukken konijn in de bloem en klop er het overtollige af. Smelt de helft van de geklaarde boter in een pan en bak er de stukken konijn in aan.
2
Pel en snijd de sjalot fijn en stoof deze in een ruime kom aan. Leg hierop de stukken ko-nijn en overgiet met de rode wijn en de gevogeltefond. Voeg ook de tijm, de laurier, de confituur en de abrikozen toe. Laat het geheel 40 minuten op een zacht vuur garen.
3
Schil ondertussen de wortelen met een dunschiller en snijd ze in 2 en dan overlangs nog eens in 2. Spoel de krieltjes en snijd ze in 2. Voeg de groenten toe en laat nog eens 20 minuten garen. Kruid indien nodig bij met peper en zout.