Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.
1
Verwijder de zaden van de paprika's en snij ze in reepjes. Hak de sjalot fijn. Kook alles gedurende 10 minuten op een matig vuur in een sauteerpan met 3 eetlepels olijfolie, het teentje knoflook en de tijm. Voeg het water en het verkruimelde bouillonblokje toe; laat 10 minuten sudderen tot het kookvocht verdampt.
2
Verwarm ondertussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kabeljauwparels in een grote koekenpan met 2 el olijfolie.
3
Kruid de piperade; serveer met de puree en de parels.