1
Bak het gehakt met 2 el olijfolie op een vrij hoog vuur in een stoofpan. Haal het gehakt uit de pan zodra het mooi goudbruin is en voeg 2 el olijfolie toe in de stoofpan. Fruit er de gesnipperde uien en de geperste teentjes knoflook gedurende 5 min. in, op een matig vuurtje. Voeg de tomaten, het vlees, de tijm, de oregano en de rozemarijn toe. Kruid met peper, met zout en laat 30 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking.
3
Snijd de snijbieten in stukken van 2 cm en fruit ze 2 min. in een braadpan met 2 el olijfolie. Zet het deksel op de pan, laat 5 min. slinken en laat dan het vrijgekomen water op een vrij hoog vuur volledig inkoken.
4
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
5
Schep de snijbieten en de linzen bij de saus in de stoofpan, meng en breng verder op smaak. Serveer met de pasta en de geraspte gruyère.
1
Bak het gehakt met 2 el olijfolie op een vrij hoog vuur in een stoofpan. Haal het gehakt uit de pan zodra het mooi goudbruin is en voeg 2 el olijfolie toe in de stoofpan. Fruit er de gesnipperde uien en de geperste teentjes knoflook gedurende 5 min. in, op een matig vuurtje. Voeg de tomaten, het vlees, de tijm, de oregano en de rozemarijn toe. Kruid met peper, met zout en laat 30 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Kook de linzen volgens de instructies op de verpakking.
3
Snijd de snijbieten in stukken van 2 cm en fruit ze 2 min. in een braadpan met 2 el olijfolie. Zet het deksel op de pan, laat 5 min. slinken en laat dan het vrijgekomen water op een vrij hoog vuur volledig inkoken.
4
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
5
Schep de snijbieten en de linzen bij de saus in de stoofpan, meng en breng verder op smaak. Serveer met de pasta en de geraspte gruyère.