1
Breng de room zachtjes aan de kook met de tijm en het geperste teentje knoflook. Verwijder de korsten van de reblochons en houd ze apart. Snijd de rest van de kaas in blokjes. Haal de tijm uit de room en laat er de kaasblokjes zachtjes in smelten. Breng verder op smaak.
2
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 3 mm dikte, met de mandoline. Schik ze in een laag op de bodem van een ovenschaal. Overgiet met een beetje reblochoncrème, leg er een nieuwe laag aardappelen bovenop en herhaal. Eindig met de kaaskorsten en schik ze met de buitenkant naar boven.
3
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en schuif 30 min in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180°C, verwijder de aluminiumfolie en laat nog 30 min bakken.
4
Dien heel warm op, met een grote salade.
1
Breng de room zachtjes aan de kook met de tijm en het geperste teentje knoflook. Verwijder de korsten van de reblochons en houd ze apart. Snijd de rest van de kaas in blokjes. Haal de tijm uit de room en laat er de kaasblokjes zachtjes in smelten. Breng verder op smaak.
2
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 3 mm dikte, met de mandoline. Schik ze in een laag op de bodem van een ovenschaal. Overgiet met een beetje reblochoncrème, leg er een nieuwe laag aardappelen bovenop en herhaal. Eindig met de kaaskorsten en schik ze met de buitenkant naar boven.
3
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en schuif 30 min in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180°C, verwijder de aluminiumfolie en laat nog 30 min bakken.
4
Dien heel warm op, met een grote salade.