1
Verkruimel de Pizza Croccantina in de elektrische hakmolen tot paneermeel.
2
Hak de (ontdooide) rauwe garnaalstaarten heel fijn met een mes. Hak de lente-uitjes, de koriander, het basilicum, de bieslook en de rode peper fijn. Meng alle kruiden in een slakom met de grijze garnalen, het ei, de melk en het paneermeel. Breng verder op smaak.
3
Vorm platte balletjes (± 16 stuks) en bak ze 3 min. per kant goudbruin op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie.
4
Maak intussen de saus: meng de yoghurt met de gehakte koriander, de olie, peper en zout.
5
Serveer de shrimp cakes warm of koud, met de saus en een slaatje.
1
Verkruimel de Pizza Croccantina in de elektrische hakmolen tot paneermeel.
2
Hak de (ontdooide) rauwe garnaalstaarten heel fijn met een mes. Hak de lente-uitjes, de koriander, het basilicum, de bieslook en de rode peper fijn. Meng alle kruiden in een slakom met de grijze garnalen, het ei, de melk en het paneermeel. Breng verder op smaak.
3
Vorm platte balletjes (± 16 stuks) en bak ze 3 min. per kant goudbruin op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie.
4
Maak intussen de saus: meng de yoghurt met de gehakte koriander, de olie, peper en zout.
5
Serveer de shrimp cakes warm of koud, met de saus en een slaatje.