1
Schil de tomaten en de paprika’s met een aangepaste dunschiller. Snijd de tomaten in grote blokjes. Snipper de paprika’s, de uien en de knoflook. Fruit alles in een stoofpan, met de olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. op een zacht vuurtje slinken.
2
Leg de ontdooide garnalen op de groenten, giet er de kokosmelk en 4 dl water bij zonder te mengen. Zet het deksel op de pan en verwarm gedurende 25 min. net onder het kookpunt. Let erop dat de bereiding niet kookt!
3
Voeg het citroensap, de kurkuma, peper en zout toe. Werk af met plukjes koriander en limoen. Dien meteen op.
1
Schil de tomaten en de paprika’s met een aangepaste dunschiller. Snijd de tomaten in grote blokjes. Snipper de paprika’s, de uien en de knoflook. Fruit alles in een stoofpan, met de olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 5 min. op een zacht vuurtje slinken.
2
Leg de ontdooide garnalen op de groenten, giet er de kokosmelk en 4 dl water bij zonder te mengen. Zet het deksel op de pan en verwarm gedurende 25 min. net onder het kookpunt. Let erop dat de bereiding niet kookt!
3
Voeg het citroensap, de kurkuma, peper en zout toe. Werk af met plukjes koriander en limoen. Dien meteen op.