1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.
1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.