⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenAziatische kip
Delhaize logo
  • Aziatische kip

Aziatische kip

Aziatische kip
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g kippenfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gember
  • 300 g Udon noodles
  • 25 cl kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 el olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 rode peper
  • 1 sjalot
  • 1 bio courgette
  • 1/2 limoen
  • 8 takjes koriander
  • peper
  • 500 g kippenfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gember
  • 300 g Udon noodles
  • 25 cl kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 el olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 rode peper
  • 1 sjalot
  • 1 bio courgette
  • 1/2 limoen
  • 8 takjes koriander
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.
1
Snijd de kippenfilet in stukken en verdeel er de kippenkruiden over.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder het steeltje van de chilipeper en snijd hem in fijne ringen. Verwijder het steeltje van de courgette, snijd hem doormidden en daarna in plakken van 0,5 cm.
3
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes aan alle kanten aan. Haal ze uit de pan en stoof in dezelfde pan de sjalot en de look. Voeg de courgette toe en laat 5 minuten verder garen. Voeg de kippenblokjes terug toe en rasp er de geschilde gember over. Rasp de schil van de limoen erbij en voeg het sap toe. Voeg de chilliringen, de kokosmelk en de currypasta toe. Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje verder garen.
4
Kook ondertussen de udon noodles zoals vermeld op de verpakking. Giet ze af en voeg ze daarna onmiddellijk toe aan de curry.
5
Werk af met de verse koriander.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Lookbol | Netje
75 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Courgette
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Filet | Kip
Delhaize Filet | Kip
600 gr
7
80
Gember | Bio
Delhaize Gember | Bio
150 gr
Bio
    1
    89
    Udon Noedels
    Saitaku Udon Noedels
    300 gr
    2
    95
    Kokosmelk
    Delhaize Kokosmelk
    25 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    70
    Mild curry paste
    Patak's Mild curry paste
    165 gr
    2de tegen -50%
    2
    19
    Mix | pinda-Cashewnoten
    Delhaize Mix | pinda-Cashewnoten
    165 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    3
    19
    Rode pepers | Verpakt
    Delhaize Rode pepers | Verpakt
    50 gr
    1
    35
    Sjalot | Ui | Netje
    Delhaize Sjalot | Ui | Netje
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    99
    Limoen | 1 st
    Delhaize Limoen | 1 st
    1 st
    0
    59
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €24,60