1
Bak de speksneetjes goudbruin in een grote braadpan zonder vetstof. Begin op een zacht vuurtje om het vet te doen smelten. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Was de braadpan niet af, je gaat de rest van het vet nog gebruiken.
2
Leg de kipfilets op een plank, bedek ze met een stuk bakpapier en klop ze met een steelpan zo plat mogelijk. Bak ze 3 à 4 min. op een vrij hoog vuur goudbruin, in de ingevette braadpan. Kruid met peper.
3
Doe het ei, de mosterd op oude wijze en 1 kl citroensap in een karaf. Kruid met peper en zout. Dompel de voet van de mixer in de karaf en giet er dan de olie bij. Mix terwijl je de voet van de mixer heel voorzichtig omhoogtrekt. Voeg naar eigen smaak eventueel nog een beetje mosterd toe.
4
Snijd de tomaten in plakjes en de komkommer in heel fijne schijfjes (met de mandoline). Leg ze op een dienblad, besprenkel ze met citroensap en kruid ze met zout.
5
Gril de broodsneetjes in de broodrooster. Stel driedubbele sandwiches samen met alle ingrediënten. Snijd ze diagonaal in 2 en ... laat het smaken!
1
Bak de speksneetjes goudbruin in een grote braadpan zonder vetstof. Begin op een zacht vuurtje om het vet te doen smelten. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Was de braadpan niet af, je gaat de rest van het vet nog gebruiken.
2
Leg de kipfilets op een plank, bedek ze met een stuk bakpapier en klop ze met een steelpan zo plat mogelijk. Bak ze 3 à 4 min. op een vrij hoog vuur goudbruin, in de ingevette braadpan. Kruid met peper.
3
Doe het ei, de mosterd op oude wijze en 1 kl citroensap in een karaf. Kruid met peper en zout. Dompel de voet van de mixer in de karaf en giet er dan de olie bij. Mix terwijl je de voet van de mixer heel voorzichtig omhoogtrekt. Voeg naar eigen smaak eventueel nog een beetje mosterd toe.
4
Snijd de tomaten in plakjes en de komkommer in heel fijne schijfjes (met de mandoline). Leg ze op een dienblad, besprenkel ze met citroensap en kruid ze met zout.
5
Gril de broodsneetjes in de broodrooster. Stel driedubbele sandwiches samen met alle ingrediënten. Snijd ze diagonaal in 2 en ... laat het smaken!