1
Verwijder de stelen van de venkels, bewaar de kleine groene stukjes en snijd de bollen in dunne plakjes. Bak ze 2 min. in een sauteerpan met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout, citroensap en dek af. Laat 15 minuten sudderen op laag vuur.
2
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 grote rechthoeken bakpapier uit en vouw ze dubbel tot vierkanten. Verdeel daar de gekookte venkel over, leg de vis erop en doe er peper en zout bij. Voeg per papillot de cherrytomaatjes, olijven, tijm en 2 eetlepels witte wijn toe. Sluit en bak 15 minuten in de oven (iets langer als de schelvisruggen erg dik zijn).
3
Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Open de papilloten, besprenkel met een scheutje olijfolie en voeg de venkelgroenten toe. Geniet er direct van met de puree!
1
Verwijder de stelen van de venkels, bewaar de kleine groene stukjes en snijd de bollen in dunne plakjes. Bak ze 2 min. in een sauteerpan met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout, citroensap en dek af. Laat 15 minuten sudderen op laag vuur.
2
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 grote rechthoeken bakpapier uit en vouw ze dubbel tot vierkanten. Verdeel daar de gekookte venkel over, leg de vis erop en doe er peper en zout bij. Voeg per papillot de cherrytomaatjes, olijven, tijm en 2 eetlepels witte wijn toe. Sluit en bak 15 minuten in de oven (iets langer als de schelvisruggen erg dik zijn).
3
Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Open de papilloten, besprenkel met een scheutje olijfolie en voeg de venkelgroenten toe. Geniet er direct van met de puree!