Fruit de fijngesnipperde sjalot en de geplet knoflook in de boter.
2
Voeg na 5 minuten het kruidentuiltje en de porto toe. Laat bijna volledig indikken op een hevig vuur.
3
Voeg vervolgens de rode wijn, de bouillon en de bosbessencompote toe. Laat indikken op een matig vuur en voeg een klontje boter en de kruidenmengeling "Cacao & Chili" van Santa Maria toe naar eigen smaak.
1
Fruit de fijngesnipperde sjalot en de geplet knoflook in de boter.
2
Voeg na 5 minuten het kruidentuiltje en de porto toe. Laat bijna volledig indikken op een hevig vuur.
3
Voeg vervolgens de rode wijn, de bouillon en de bosbessencompote toe. Laat indikken op een matig vuur en voeg een klontje boter en de kruidenmengeling "Cacao & Chili" van Santa Maria toe naar eigen smaak.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 470; energie (kCal): 112; vetten (g): 1; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 8,5; suikers (g): 6,1; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 138,66
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 470; energie (kCal): 112; vetten (g): 1; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 8,5; suikers (g): 6,1; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 138,66