1 kl tajinepasta met citroensmaak (Spicy lemon tajine paste)
1 handvol platte peterselie
10 blaadjes munt
6 takjes koriander
1 citroen
1 el olie Mix 4 Delhaize
zout
peper
270 g sardines in eigen nat
1/2 bosje bieslook
1 kl tajinepasta met citroensmaak (Spicy lemon tajine paste)
1 handvol platte peterselie
10 blaadjes munt
6 takjes koriander
1 citroen
1 el olie Mix 4 Delhaize
zout
peper
Begin met koken
: 10 min.
1
Laat de sardines uitlekken. Doe ze open en haal de graat eruit. Leg ze op een diep bord.
2
Snijd het bieslook fijn en hak de blaadjes platte peterselie, munt en koriander. Voeg vervolgens de kruiden, de tajinepasta het citroensap en de oliemengeling Mix 4 toe aan de sardines. Peper en zout toevoegen. Alles platdrukken met een vork.
3
Opdienen met crackers.
1
Laat de sardines uitlekken. Doe ze open en haal de graat eruit. Leg ze op een diep bord.
2
Snijd het bieslook fijn en hak de blaadjes platte peterselie, munt en koriander. Voeg vervolgens de kruiden, de tajinepasta het citroensap en de oliemengeling Mix 4 toe aan de sardines. Peper en zout toevoegen. Alles platdrukken met een vork.