1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geriste tijm en het fijngehakte sjalotje. Vorm 4 grote gehaktballen en bak ze kort goudbruin op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de boter. Schep ze in een ovenschaal en schuif ze nog 30 min. in de oven.
2
Bak ook de stokbroden ± 10 min. in de oven.
3
Snijd de ongeschilde appelen in kleine partjes. Bak ze in dezelfde sauteerpan op een zacht vuurtje goudbruin en bestrooi ze met suiker. Reken ± 10 min. kooktijd, tot ze zacht zijn.
4
Laat alles volledig afkoelen en maak de sandwiches. Snijd de broodjes in 2 en open ze. Besmeer ze royaal met dip, voeg de gehaktballen in sneetjes toe, de appelen en een beetje waterkers. Tast meteen toe of pak in om mee te nemen.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geriste tijm en het fijngehakte sjalotje. Vorm 4 grote gehaktballen en bak ze kort goudbruin op een vrij hoog vuur, in een sauteerpan met de boter. Schep ze in een ovenschaal en schuif ze nog 30 min. in de oven.
2
Bak ook de stokbroden ± 10 min. in de oven.
3
Snijd de ongeschilde appelen in kleine partjes. Bak ze in dezelfde sauteerpan op een zacht vuurtje goudbruin en bestrooi ze met suiker. Reken ± 10 min. kooktijd, tot ze zacht zijn.
4
Laat alles volledig afkoelen en maak de sandwiches. Snijd de broodjes in 2 en open ze. Besmeer ze royaal met dip, voeg de gehaktballen in sneetjes toe, de appelen en een beetje waterkers. Tast meteen toe of pak in om mee te nemen.