⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSandwich met spinazieblauwekaasomelet en bacon
Delhaize logo
  • Sandwich met spinazieblauwekaasomelet en bacon
    C

Sandwich met spinazieblauwekaasomelet en bacon

Sandwich met spinazieblauwekaasomelet en baconC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 80 g flinterdunne gerookte bacon
  • 80 g jonge spinazieblaadjes
  • 20 g geroosterde pijnboompitten
  • 80 g fourme d’Ambert (of andere blauwe kaas)
  • 50 g parmigiano
  • 2 el olijfolie
  • 6 eieren
  • 1 stokbrood
  • peper
  • 80 g flinterdunne gerookte bacon
  • 80 g jonge spinazieblaadjes
  • 20 g geroosterde pijnboompitten
  • 80 g fourme d’Ambert (of andere blauwe kaas)
  • 50 g parmigiano
  • 2 el olijfolie
  • 6 eieren
  • 1 stokbrood
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
1
Klop de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en een beetje zout (let op want de kazen zijn op zich al heel gezouten).
2
Houd enkele jonge spinazieblaadjes apart en fruit de rest op een zacht vuurtje, in een grote antiaanbakpan met de helft van de olijfolie. Laat de spinazie slinken en verdeel er dan lange fijne plakjes blauwe kaas over. Overgiet met het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
3
Bak intussen de sneetjes bacon op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met de rest van de olie (voorzie indien nodig 2 bakbeurten).
4
Snijd het stokbrood open, beleg het met stukken omelet, bacon, geroosterde pijnboompitten en jonge spinazieblaadjes.
5
Serveer de sandwich op kamertemperatuur of wikkel hem in aluminiumpapier voor een picknick.
1
Klop de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en een beetje zout (let op want de kazen zijn op zich al heel gezouten).
2
Houd enkele jonge spinazieblaadjes apart en fruit de rest op een zacht vuurtje, in een grote antiaanbakpan met de helft van de olijfolie. Laat de spinazie slinken en verdeel er dan lange fijne plakjes blauwe kaas over. Overgiet met het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
3
Bak intussen de sneetjes bacon op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met de rest van de olie (voorzie indien nodig 2 bakbeurten).
4
Snijd het stokbrood open, beleg het met stukken omelet, bacon, geroosterde pijnboompitten en jonge spinazieblaadjes.
5
Serveer de sandwich op kamertemperatuur of wikkel hem in aluminiumpapier voor een picknick.
Nutritionele informatie
C
Energie: 526 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Hoofdgerecht
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Fourme d'ambert
80 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bacon | Ontbijt | 5 Sneden
Herta Bacon | Ontbijt | 5 Sneden
100 gr
2de tegen -50%
3
19
Spinazie | Bio
Delhaize Spinazie | Bio
100 gr
Bio
    2
    19
    Pijnboompitten
    Delhaize Pijnboompitten
    90 gr
    6
    39
    Parmigiano reggiano | BOB
    Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    49
    Witte stokbroden
    Delhaize Witte stokbroden
    300 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    65

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    69
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €14,91