1
Klop de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en een beetje zout (let op want de kazen zijn op zich al heel gezouten).
2
Houd enkele jonge spinazieblaadjes apart en fruit de rest op een zacht vuurtje, in een grote antiaanbakpan met de helft van de olijfolie. Laat de spinazie slinken en verdeel er dan lange fijne plakjes blauwe kaas over. Overgiet met het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
3
Bak intussen de sneetjes bacon op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met de rest van de olie (voorzie indien nodig 2 bakbeurten).
4
Snijd het stokbrood open, beleg het met stukken omelet, bacon, geroosterde pijnboompitten en jonge spinazieblaadjes.
5
Serveer de sandwich op kamertemperatuur of wikkel hem in aluminiumpapier voor een picknick.
1
Klop de eieren los met de geraspte parmigiano, peper en een beetje zout (let op want de kazen zijn op zich al heel gezouten).
2
Houd enkele jonge spinazieblaadjes apart en fruit de rest op een zacht vuurtje, in een grote antiaanbakpan met de helft van de olijfolie. Laat de spinazie slinken en verdeel er dan lange fijne plakjes blauwe kaas over. Overgiet met het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
3
Bak intussen de sneetjes bacon op een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met de rest van de olie (voorzie indien nodig 2 bakbeurten).
4
Snijd het stokbrood open, beleg het met stukken omelet, bacon, geroosterde pijnboompitten en jonge spinazieblaadjes.
5
Serveer de sandwich op kamertemperatuur of wikkel hem in aluminiumpapier voor een picknick.