1
Schil de rapen, snijd ze in blokjes en doe ze in een kookpot. Giet er koud water bij tot ze net ondergedompeld zijn en breng aan de kook. Laat ± 30 min. op een matig vuurtje sudderen tot volledige verdamping van het water.
2
Gril de grofgehakte hazelnoten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, met een beetje zout en Espelettepeper.
3
Haal de rapen van het vuur zodra ze gaar zijn. Voeg meteen de spinazieblaadjes en de olijfolie toe. Plet alles met een pureestamper en breng verder op smaak.
4
Besprenkel de stoemp met enkele druppels hazelnootolie, bestrooi hem met de hazelnoten en een snufje Espelettepeper. Serveer.
1
Schil de rapen, snijd ze in blokjes en doe ze in een kookpot. Giet er koud water bij tot ze net ondergedompeld zijn en breng aan de kook. Laat ± 30 min. op een matig vuurtje sudderen tot volledige verdamping van het water.
2
Gril de grofgehakte hazelnoten zonder toevoeging van vetstof in een antiaanbakpan, met een beetje zout en Espelettepeper.
3
Haal de rapen van het vuur zodra ze gaar zijn. Voeg meteen de spinazieblaadjes en de olijfolie toe. Plet alles met een pureestamper en breng verder op smaak.
4
Besprenkel de stoemp met enkele druppels hazelnootolie, bestrooi hem met de hazelnoten en een snufje Espelettepeper. Serveer.