1
Prik in de asperges om te controleren of ze gaar zijn.
2
Le lendemain, égouttez les haricots et faites-les cuire dans de l’eau bouillante non salée avec le laurier et 1 gousse d’ail entière épluchée. Les haricots doivent être tendres.
4
Doe er de fijngehakte blaadjes van de bladpeterselie bij.
5
Giet deze vinaigrette over de salade.
6
Maak een vinaigrette met de koolzaadolie, het citroensap, zout en peper.
7
Laat 5 min. al roerend koken. Giet in een grote schotel.
8
Snij de gerookte hoeveham in fijne reepjes en voeg ze bij de bereiding.
9
Laat de witte bonen uitlekken, voeg ze bij de asperges.
10
Laat van de dag tevoren de droge witte bonen weken in koud water.
11
Laat 15 min. koken op een zacht vuur.
12
Doe er zout en peper bij en zet er een deksel op.
13
Doe daarbij de asperges en het water.
14
Fruit ze 5 min. op een zacht vuur in olijfolie.
15
Hak de sjalot en 1 teentje look fijn.
16
Snij ze in de lengte in twee en dan in vier.
17
Verwijder de voeten van de witte asperges. Schil ze.
1
Prik in de asperges om te controleren of ze gaar zijn.
2
Le lendemain, égouttez les haricots et faites-les cuire dans de l’eau bouillante non salée avec le laurier et 1 gousse d’ail entière épluchée. Les haricots doivent être tendres.
4
Doe er de fijngehakte blaadjes van de bladpeterselie bij.
5
Giet deze vinaigrette over de salade.
6
Maak een vinaigrette met de koolzaadolie, het citroensap, zout en peper.
7
Laat 5 min. al roerend koken. Giet in een grote schotel.
8
Snij de gerookte hoeveham in fijne reepjes en voeg ze bij de bereiding.
9
Laat de witte bonen uitlekken, voeg ze bij de asperges.
10
Laat van de dag tevoren de droge witte bonen weken in koud water.
11
Laat 15 min. koken op een zacht vuur.
12
Doe er zout en peper bij en zet er een deksel op.
13
Doe daarbij de asperges en het water.
14
Fruit ze 5 min. op een zacht vuur in olijfolie.
15
Hak de sjalot en 1 teentje look fijn.
16
Snij ze in de lengte in twee en dan in vier.
17
Verwijder de voeten van de witte asperges. Schil ze.