1
Verwijder de voet en de buitenste bladeren van de artisjokken.
2
Snij het bovenste deel af op 2/3 van de hoogte.
3
Snij de artisjokken in 4 en verwijder de vezels.
4
Giet de artisjokken in een slakom met koud water en het sap van 2 citroenen.
5
Hak de sjalotten en teentjes look fijn.
6
Fruit ze in een stoofpan met de olijfolie.
7
Giet er de droge witte wijn bij en breng aan de kook.
8
Doe daarbij de uitgelekte artisjokken, het water, de laurierblaadjes en 1 in 8 gesneden bio citroen.
9
Doe daarbij zout, peper en de fijngehakte blaadjes van de takjes munt.
10
Dien lauw of op kamertemperatuur op.
11
Servez tiède ou à température ambiante.
1
Verwijder de voet en de buitenste bladeren van de artisjokken.
2
Snij het bovenste deel af op 2/3 van de hoogte.
3
Snij de artisjokken in 4 en verwijder de vezels.
4
Giet de artisjokken in een slakom met koud water en het sap van 2 citroenen.
5
Hak de sjalotten en teentjes look fijn.
6
Fruit ze in een stoofpan met de olijfolie.
7
Giet er de droge witte wijn bij en breng aan de kook.
8
Doe daarbij de uitgelekte artisjokken, het water, de laurierblaadjes en 1 in 8 gesneden bio citroen.
9
Doe daarbij zout, peper en de fijngehakte blaadjes van de takjes munt.
10
Dien lauw of op kamertemperatuur op.
11
Servez tiède ou à température ambiante.