⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSalade van kalfsvlees op z’n Italiaans
Delhaize logo
  • Salade van kalfsvlees op z’n Italiaans
    A

Salade van kalfsvlees op z’n Italiaans

Salade van kalfsvlees op z’n ItaliaansA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 3 el balsamicoazijn
  • 240 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
  • basilicumblaadjes, fijngehakt
  • 400 g heel fijne kalfslapjes («bruinen en opdienen»)
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 6 e.l. olijfolie
  • 50 g rucola, klaar voor gebruik
  • peper
  • 4 tomaten
  • 3 el balsamicoazijn
  • 240 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
  • basilicumblaadjes, fijngehakt
  • 400 g heel fijne kalfslapjes («bruinen en opdienen»)
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 6 e.l. olijfolie
  • 50 g rucola, klaar voor gebruik
  • peper
  • 4 tomaten

Begin met koken

1
Giet de bonen af en spoel ze goed onder koud stromend water. Laat uitlekken. Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
2
Verdeel deze ingrediënten, evenals de raketsla en de basilicumblaadjes, over 4 borden.
3
Snijd de kalfslapjes in reepjes en bak ze bruin in 2 el olijfolie in een grote braadpan op een hevig vuur. Kruid met peper en zout en verdeel over de borden.
4
Giet de azijn in de pan, roer de aanbaksels los en neem meteen van het vuur. Doe er 4 el olie bij en giet over de borden.
5
Serveer meteen met brood.
1
Giet de bonen af en spoel ze goed onder koud stromend water. Laat uitlekken. Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
2
Verdeel deze ingrediënten, evenals de raketsla en de basilicumblaadjes, over 4 borden.
3
Snijd de kalfslapjes in reepjes en bak ze bruin in 2 el olijfolie in een grote braadpan op een hevig vuur. Kruid met peper en zout en verdeel over de borden.
4
Giet de azijn in de pan, roer de aanbaksels los en neem meteen van het vuur. Doe er 4 el olie bij en giet over de borden.
5
Serveer meteen met brood.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 484; energie (kCal): 116; vetten (g): 6,8; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 4,5; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 452,63
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 484; energie (kCal): 116; vetten (g): 6,8; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 4,5; suikers (g): 2,4; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 8,4; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 452,63
Italiaans
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht