Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenItaliaanse salsa
Delhaize logo
  • Italiaanse salsa
    A

Italiaanse salsa

Italiaanse salsaA
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 plantje basilicum
  • 1 kleine rode ui
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 500 g tomaten
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 plantje basilicum
  • 1 kleine rode ui
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 500 g tomaten

Begin met koken

1
Ontpit en snij de tomaten in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en voeg de heel fijngesnipperde ui toe, de fijngehakte basilicumblaadjes, de olie, de azijn en zout. Meng goed, dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Serveer bij gegrilde vis en reuzengarnalen.
1
Ontpit en snij de tomaten in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en voeg de heel fijngesnipperde ui toe, de fijngehakte basilicumblaadjes, de olie, de azijn en zout. Meng goed, dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Serveer bij gegrilde vis en reuzengarnalen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 327; energie (kCal): 79; vetten (g): 6; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 4,8; suikers (g): 3,9; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 1,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 133,51
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 327; energie (kCal): 79; vetten (g): 6; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 4,8; suikers (g): 3,9; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 1,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 133,51
Italiaans
Vegan
Barbecue,Eindejaar
Overig
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
-10% voor 3
3
35
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Tomaten | San Marzano
Delhaize Tomaten | San Marzano
500 gr
2
79

Reeds in je keuken

Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€8,13